2012. január 11., szerda

A David Yengibarjan Trióval nyitja az újévet a boglári jazz klub

A Balaton kulturális csomópontja 2012-ben is színvonalas koncertekkel várja a jazz szerelmeseit. A nyitó koncertre január 28-án kerül sor, a világszerte elismert tangóharmonika  művész és zenekara, a David Yengibarjan Trió zenél 20.00 órától a balatonboglári művelődési ház színpadán. 

David szerzeményeinek gyökere az örmény népzene, amelyet egyedi módon ötvöz az európai és amerikai jazz elemeivel. Zenei világának kialakulására nagy hatást gyakorolt az argentin tangó, illetőleg az azt megújító Astor Piazzolla muzsikája. Miképpen zenéjét, őt magát is sokszínűség jellemzi: számos film és színházi darab zenéjének szerzője, jazz és világzenei fesztiválok állandó fellépője.  A trió két másik tagját sem kell szinte bemutatnunk: Bata István basszusgitáros számtalan kiváló zenekarban játszik, többek között olyan formációkból ismerhetjük, mint a Barabás Lőrinc Eklektric, Special Providence, a közkedvelt keddi Random Tripek állandó tagja. A dobok mögött Badics Márk játékát csodálhatjuk majd, a fiatal tehetséget a boglári közönség a Kéknyúl Hammond Band zenekar koncertjén már hallhatta.

MEGLEPETÉS! A koncertre látogatók a meghatározó Zen e-élmények mellett  nagyon titkos és nagyon kreatív ötleteket gyűjthetnek be a 2012-es jóslatok  (illetve azok bekövetkeztének elkerülése) vonatkozásában csak Bogláron, csak január 28-án, csak 20.00 órától a művházban ...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése